26 Haziran 2015 Cuma

Selin Gümüş Işıltılı Vücut Spreyi




Yaz hazır gelmişken. Kendimizi tatillere, kumsallara ve gece eğlencelere atmışken sizlere özellikle bu güzel tatil günlerinizde çok çok işinize yarayacak bir üründen bahsedeceğim bugün.
Yazın o güzel sıcağına uygun, yaz gecelerinde ışıl ışıl olmanızı sağlayacak olan Selin Gümüş Işıltılı Vücut Spreyi kokladığınız an sizi kendine aşık edecek bir ürün. Eczacıbaşı'nın Selin Markasını eskiden beri kolonyaları ile biliriz. Artık sadece kolonya değil sıvı sabun, duş jeli, vücut losyonu ve vücut spreyi gibi ürünlerini de görebilmemiz mümkün.
Gelelim bu cici ürünün güzelliklerine;
Eğer simli ve ışıltılı bir görüntüden hoşlanıyorsanız, turunçgil kokuları size hitap ediyorsa tercih etmeniz gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Yapı olarak içerisinde sim barındırdığından hafif koyu kıvamlı gibi görünse de değil. vücudunuza sıktığınız anda bir turunçgil bahçesinde dolaşıyorum hissiyatı veriyor. İki çeşidi mevcut. Eğer gümüş simli bir görüntüden hoşlanıyorsanız Pembe Greyfurt ve Nar özleri içeren spreyini tercih etmeniz gerekiyor. Altın parlayan bir görüntüden hoşlanıyorsanız Ada Limonu özleri içeren sprey tam size göre olacaktır.
Pembe Greyfurt ve Nar özleri içeren gümüş ışıltılı spreyin kokusu Ada Limonuna göre daha canlı ve daha taze ve koku daha kalıcı. Ada Limonu özleri içeren altın ışıltılı vücut spreyini kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşımın kokusunun kalıcılığını beğenmemesi ve çabuk kaybolduğunu söylemesi ile Pembe Greyfurt ve Nar Özleri içeren Gümüş Işıltılı  Spreyi seçtim. Ve gerçekten çok memnunum. Bloga yazmak ve sizlerle kalıcılığını paylaşmak için vücuduma sıktım ve 4 saat olduğu halde halen kokusunu hissetmekteyim.
Açıkçası çok fahiş fiyatlara satılan vücut spreylerinden uygun fiyatıyla Selin Vücut Spreyinin bir tık önde olduğunu düşünüyorum. Umarım Selin, ışıltısız ve günlük kullanım içinde uygun olabilecek muhteşem kokulu yeni vücut spreylerini karşımıza çıkarmakta gecikmez. 
Yazılarımdan anında haberdar olmak isterseniz blogumu ve instagramdaki pembesmokinblog hesabını takibe alabilir, güzellik, bakım ve ürün önerilerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz. 

Bir sonraki yazımda görüşmek umuduyla...
Şimdilik Hoşçakalın.
Sevgilerimle
Aslı

2 yorum :

  1. çok tatlı güle güle kullan bana da lazım bakayım buna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Ben çok beğeneceğini düşünüyorum. Biliyorsun beğenmediğim ürünü direkt söylerim :) Bayıldım gerçekten. Kokusu muhteşem.

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.