3 Haziran 2015 Çarşamba

Yves Rocher Hydra Vegetal Gel Cream ve Elixir 7.9 Göz Kremi

Bugün ikinci postla karşınızdayım.

Yaklaşık bir aydır cildimde aşırı derecede kuruma ve pullanma oldu. Aslında ilk önce deri döküntüsü tarzında pullanmaları gördüm. Normal şartlarda cildim karma fakat bu yanak bölgemdeki kuruluk kendisini aşmış olarak karşıma çıktı. Genellikle ilkbahar ve sonbaharda bu durumu az biraz yaşasam da bu sefer çok fazla oldu.
Cilt bakımı ile ilgili genelde karmaşık kullandığım ürünler var. Şimdiye kadar sayısız ürün kullandım. Çok memnun olduklarımda oldu olmadıklarım da...
Nedense bir ürüne takılı kalamıyorum. Ama bu sıralar özellikle şu yaz ayları geçene kadar kullanmaya karar vermiş olduğum Yves Rocher Hydra Vegetal Gel Cream ve Yves Rocher Elixir 7.9 Göz Kremi'nden bahsedeceğim




Normal ve Nemsiz ciltler için olan bu Jel Krem'in İçeriğinde Mavi Agav, Akçaağaç, Hamamelis moleküllerinin özsularını barındırdığı söyleniyor. Bu özsu moleküllerinin cildi yatıştırdığını ve 24 saat nemlendirme etkisi ile anında nemlendirme ürünün ilk hedefi.
Yaklaşık on beş günlük kullanım sonucunda cildimdeki o pullanma etkisi giderek azaldı. Hala devam etse de azalması sevindirici. Fakat sadece kuru bölgelerde kullandım. Çünkü T Bölgemde aşırı yağlanma yaptı. O yüzden  cildiniz karma ise dikkatli kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Ürünün vaatleri arasında cilde ışıltı katmak, canlılığı arttırmak var. Fakat ürün normal nemlendirici görevinin dışında bence farklı etkiler için kullanılmamalı. Ciltteki ışıltı ya da renk tonu düzenlemeleri için farklı ürünler var ve çok daha başarılı.Cildimin genellikle şu sıra nemlendirmeye ihtiyaç duymasından dolayı dediğim gibi yaz aylarında kullanılabilecek bir ürün. En azından güneşin kurutucu etkisini yüzümden alacağına inanıyorum.
Yves Rocher Elixir 7.9 Göz Kremi  ise;
7 değerli bitki ve 9 ayrı yaşlanma karşıtı formül barındırdığı için 7.9 olarak nitelendirilmiş. Ürünü alırken satışdanışmanının verdiği bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. İçeriğinde bitkisel anlamda
Elma Oligosidleri, Afloya Yaprağı, Yalancı İğde Özü, Yeşil Pirinç, Aloe Vera, Tara Çekirdeği, Pancar bitkileri mevcut ve paraben içermiyor.
Göz çevresi kırışıklıklarını azaltmayı, Göz altı morluklarını ve torbaların oluşumunu engellemeyi hedefliyor. Bu üründen gayet memnunum. Gözlerimin yan tarafındaki hafif mimik çizgilerinde etki ettiğini hatta göz kapaklarımı toparladığını farkedilir derecede hissediyorum.  Özellikle serisini de çok merak ediyorum. Kokusu çok hoş değil. Ürün kokuları ile aşırı ilgilensem de faydalı olduğunun farkında olduğum için kokuyu  bu sefer es geçiyorum. Göze rahatça sürülen jel bir yapısı var ve metalik üç tane bilyeyi barındıran ucu hem ürünün ince sürülmesini hemde masajla rahat emilmesini sağlıyor.
Aslında artık yirmili yaşlarımın sonuna gelmeme aylar kala mimik kırışıklıklarını ya da yaşlanma karşıtı otuz yaş kremleri araştırsam hiç fena olmayacak. Sadece göz değil tüm yüzüme gerekecek bu tarz ürünler.  Hatta sizlerden buna yönelik tavsiyeler alabilirim. Yorum kısmında tavsiyelerinizi belirtirseniz çok mutlu olabilirim. :)
Yves Rocher Hydra Vegetal Gel Cream ile ilgili olarak kısaca nemlendirme dışında kullanmayacağımı. Tekrar alınması konusunda da şüphelerim olduğunu da kısaca belirtmek isterim.
Yves Rocher Elixir 7.9 Göz Kremi'ni ise şimdilik severek kullanıyorum. Araştırmalarıma bağlı olarak belki tüm seriyi alabilirim. Belki de daha başarılı olduğunu gördüğüm bir seti denemek isteyebilirim. Şimdilik kararsızım. :)
Denemek isteyenler için Yves Rocher'ın Online Satış Mağazasından ve Genellikle çoğu AVM'de ve caddelerde hatta İstanbul'da metro istasyonlarında bile bulunan kendi mağazalarından Hydra Vegetal Gel Cream'i 42.90 TL'ye ve Elixir 7.9 Göz Kremi'ni 119 TL'ye satın alabilirsiniz.

Bugünlük benden bu kadar 
Yeni yazılarımla yarın görüşmek dileğiyle 
Hoşçakalın...

6 yorum :

  1. Merhaba blogunu instagram sayesinde keşfettim yves rocher'nin yüz serumu da iyi tavsiye ederim :) banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Bloguma Hoşgeldin :) Birazdan bende sana misafir olacağım emin olabilirsin. Yves Rocher'ın yüz serumu baya övülmüş bende çok merak ediyorum. Denemeyi düşünüyorum en kısa sürede... Tavsiye için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Yves Rocher ürünlerini seviyorum ben :) Şampuanlarını da tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar...
      Bugünlerde buklelerimi düzeltmek adına John Frieda Bukle Belirginleştirici Seriye dadanmış durumdayım. En kısa zamanda tavsiyeni dinleyip deneyeceğim.:)

      Sil
    2. Yorumlarını merakla bekliyorum :) Sevgiler ♥

      Sil
  3. Ben bu serinin tamamını kullanıyorum ve cildim aşırı derecede kuruydu bepanten merhemi her gece gündüz sürsemdi hiç nemlenmedi ama bu ürünü kullanmanya başladığımdan beri hiç kurumadı ve gerçekten daha canlı cildim artık kesinlikle tavsiye ederim cildim çok hassas olduğundan bir çok ürün denedim ama hiç sonuç alamadım bu ürün vazgeçilmezim daha iyisi olana kadar :)

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.