21 Eylül 2015 Pazartesi

İstanbul Blogger Coffee Break Etkinliği

Merhabalar,

Yaklaşık bir aydır, uzun uğraşlar ve koşuşturmacalar sonucunda bugün "İstanbul Blogger Coffee Break Etkinliği" gerçekleşti. 
Sevgili Tuğçe (RengarenkMakyajDünyam) ve Esra (MakyajBombası) ve bizzat ben ev sahibi olarak gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinlik bakalım nasıl planlanmış ve nasıl geçmiş??


Çok kısa bir zaman içerisinde etkinliği gerçekleştirmek için kendimizi yoğun bir temponun içerisinde bulduk. Firmalar ile görüşmeler, tarih belirleme ve mekan arayışları gibi detayları halletmemiz çok uzun sürmedi. Genellikle etkinlikler en az iki ay önceden belirlenip hazırlandığı için bu tarz bir koşuşturma olmuyordur diye düşünüyorum. Biz buluşmak için çok heyecanlıydık ve tarihimizi bu yüzden en yakın zamana aldık. İyi ki de almışız. Çünkü muhteşem insanlar tanıdım. Harika dostluklar edindim. Bu ilk ve inanıyorum ki son olmayacak.



Farklı tarzda ve tarih dokusunu barındıran Seyr-i İstanbul Haliç Cafe'yi mekan olarak en başta belirlemiştik. Ne yazık ki etkinliğimiz bu Cafe - Otel karışımı mekanda oldu. "Ne yazık ki" diyorum. Çünkü yaptığımız en büyük hata bu mekandı. Kendileri ile bir sonraki postumda ilgileneceğim için bu konuya şu an değinmiyorum. 
Ve mekanın bir cümlede değindiğim farklı şizofrenik davranışlarına rağmen biz çok mutluyduk. Çünkü sanal dostluklar bugün gerçek olmuştu. 
Bu etkinlikte bir sürü firma ile de dost olduk ve bize muhteşem hediyeler ile eşlik ettiler. Sponsor firmalarımızın desteği ve hatta bazı firmalarımızın davete katılımı ile etkinliğimiz daha hoş ve güzel bir boyut aldı. Her ne kadar ev sahibi olarak koşuşturma içerisinde olsam da arada makyaj ve güzellik dedikoduları yapıldı. Makyaj malzemeleri ve çantalar kurcalandı ve bol bol kahkahalar bunlara eşlik etti. 
Yeni bir blogger olmama rağmen bu etkinliği iki arkadaşımında muhteşem destekleriyle hakkıyla gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. 
Mutluluğumuzu cümlelere dökmek yerine, hayat boyu bizimle anılarımızda yer alacak fotoğraf karelerine geçiyorum. 


Ve devamm....















Blog yazmaktan daha güzel bir şey varsa böyle taltı insanları tanımaktır diyebilirim...

Bizlere muhteşem hediyeler gönderen sponsor firmalarımızın ürünlerini tek tek açıkladık ve kullanımlarını anlattık. :) Çok güldük evet! O yüzden mimik kırışıklıklarım geri gelmiş olabilir. :)

Ve etkinlikte bize eşlik eden çok güzel bir pastamız vardı.



Bu güzel pastamızın sahibi ise ....


Ve çok güzel bir ruj maketimiz... Bizimle birlikte Muhteşem İstanbul silüetini izledi...

Etkinlik detaylarını bir de onlardan dinlemek isterseniz. İşte davetlilerimiz...


Diğer ev sahipleri neler paylaşmış derseniz bunlarda sağ ve sol kolum :)


Bu güzel etkinliğe nazik katılımları ve her olumsuzluğa rağmen yüzlerinden gülümsemelerini eksiltmeyen canım arkadaşlarıma buradan sonsuz teşekkür ederim. Yarın yayınlayacağım postumda bugün etkinlikte almış olduğumuz çok güzel, çok duygusal ve bir o kadarda iyilik dolu bir detayıda sizlerle açıklayacağım....

Ve gelelim sponsorlarımıza...
Bizleri düşünerek geniş yürekleri ile bir sürü hediye göndermiş tüm sponsor firmalarımızı ve hediyelerimizi yine yarınki post detaylarına saklıyorum
Anlık olarak yazılarımdan haberdar olmak için buradan blogumu çevrelerinize ekleyebilir. Buradan instagramda pembesmokinblog'u takip edebilirsiniz. 
Bugünlük bu kız yoruldu.
Yarın sponsorlarımız ve hediyelerimizi içeren güzel bir post sizleri bekliyor güzeller...

Sevgilerimle
Aslı










3 yorum :

  1. Harika olmuş canım bayıldım orda olmayı gerçekten isterdim:) hepinizi öptüm !!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş canım hele pastaya bayıldım :) Ruj maketi ise on numara, sizler de ayrıca harikasınız :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeldi canım her şey . Ellerinize sağlık kızlarla. Yalnız her fotoğraftayım ahaha :D

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.