Sayfalar

21 Eylül 2015 Pazartesi

İstanbul Blogger Coffee Break Etkinliği | Sponsor Firmalarımız ve Merak Edilen Detaylar



Tekrar Merhaba...

Etkinlik detaylarını gece sizlerle paylaşmıştım. Ve şimdide diğer detaylar ve sponsor firmalarımızı sizlerle paylaşacağım. Öyle bir yorgunluk var ki üzerimizde böyle bölüm bölüm yazmak daha basit geldi. 
Etkinlikte sponsorlardan önce almış olduğumuz çok güzel bir karardan bahsedeceğim sizlere. Ben, Tuğçe ve Esra bu etkinliği düzenlerken çok güzel bir etkinliğe imza atmanın planlarına başladık bile... Bloggerlar olarak her konu ile fikirlerimizi bildirmek, yorumlar yapmak ilk görevimiz. Fakat kozmetik ve güzellik yorumları ya da buluşma etkinlikleri haricinde diğer blogger arkadaşlarımızdan da alacağımız desteklerle yardıma ihtiyacı olan, bizlerin duygusal ya da yer geldiğinde maddi desteğe ihtiyacı olan lösemili çocuklar başta olmak üzere diğer hasta çocuklara, kimsesizlere ve yaşlılara yardımcı olmaya karar verdik. Sakın yanlış düşünmeyin sadece para değil aslında para belki yüzde on kısmı bu düşüncenin... Belki bir bebek ya da araba ile belki bir fotoğraf karesiyle... Tabi bu daha bir plan aşamasında kararlaştırdığımızda sizinle post olarak detayları paylaşacağım. 

Gelelim etkinliğimizdeki muhteşem sponsorlarımıza... Şimdi bize gelen küçük ama bizim için anlamı çok büyük olan hediyelerimize bakalım.. İlerde hepsini deneyerek yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Özellikle cilt bakım ürünlerini biliyorsunuz ki denemek baya uzun bir zaman alıyor. Sırayla gelecek hepsi. 

Depitak bizlere epilasyon için sir ağda bantları yolladı. :) 



O kadar lezzetli bir cupcake geldi ki tatlı bir kızın ellerinde... Kendisi @burcupcake Ardından kocaman bir ruj maketi... Ve bitmedi iki adet sevimli mi sevimli lezzetli mi lezzetli kurabiye :) Bu kızın adı Burcu ve en az kurabiyeleri ve cupcakeleri kadar tatlı. Etkinliğimize katılma nezaketini gösterdiği için ayrıca teşekkürü hakedenlerden...  




Kliksa muhteşem kolyeler yolladı.  Rengarenk ve herkese farklı seçilmiş otantik kolyelerden bana çıkan tam sonbaharlık... 



Nideno Kişiye Özel Defterlerinden yolladı. Bazıları ahşap kapaklı bazıları siyah yapraklı... hepsi farklı farklı bendeki düz bir defter. Klasik seçimlerim olduğu için süslemeye yatkın şeyleri seviyorum. Kendim kişiselleştirmeyi ve blog ajandam olarak kullanmayı düşünüyorum. 


Makyajsaati.com Color Club ojelerinden ve kurutucu top coat gönderdi. Bu rengi çok seviyorum. Deneyip sizlerle instagram üzerinden paylaşacağım. Yanar dönerli bu eflatun rengini çok sevdiğim doğrudur. 


@superparti bizlere etkinlik şeker gibi geçsin diye sarmal şekerler gönderdi. Ben yiyemedim. Kıyamadım bir türlü. Bugün mideye indirmeyi düşünüyorum. 



@instadudak ise bizlere dudak dolgunlaştırıcı ürünlerinden gönderdi. 15 saniyede dolgun dudaklarımız olacak. Önceleri bu ürünlere karşı korkularım vardı. Dudak dolaşımı ile ilgili sıkıntılarını duymuştum... Bendede ırsi olarak dolaşım bozukluğu olduğu için korkuyordum kullanmaya... Fakat  özel günlerde kullanacağım. Çünkü ilk kez denedim. Sonuç Dolgunlaştırdı. :) Bu ürünü özellikle gelişme çağında olan genç kızlar için değilde daha çok yirmi yaş üzerinde kullanılması küçük bir öneri kendi adıma.

Etkinliğimizin göz bebeklerinden biri bu pastaydı. Bu dışı kadar içi de muhteşem bir lezzette olan pastanın sahibi DS Honey Butik Pasta 



Dalton Marine Kozmetik Bize tercih edilen çoğu ürününün testerlarını gönderdi. 



@ozlemsabun bize mis gibi kokan kokulu taşlar yolladı. Kokusu gider mi bilmiyorum. Fakat altına bir mıknatıs yapıştırıp magnet koleksiyonuma katmayı düşünüyorum.



Bu sevimli meyveli bonbonların sahibi ise @secretbonbon  ve Garfield şeklindeki ojelerimiz ise @boomdesign sponsorluğunda bizimle buluştu. 


Etkinliğimizde tüm sponsorlarımız çok eli açık davrandılar. Bunların başında sacbakim.com geliyor. Kemdisi Etkinliğimizin ana sponsorudur. Hc Saç Bakım bizler için karma bir paket gönderdi. Bana bir Ovex geldi. Daha önce kullanmıştım. Yazısına buradan ulaşabilirsiniz. 


Fresh'n Soft bizlere Kulak çubuğu, makyaj temizleme mendilleri ve makyaj düzeltme çubukları olan kocaman bir paket gönderdi. Daha denemedim. Denediğim an yorumlar gelecek. 



Topicrem'i çok duydum. Herkes çok severek kullanıyor. Bizlere makyaj temizleme suyu ve nemlendirici gönderdiler. İkisinide deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. 



Lesoleil genellikle güneş görmeyen saçlara hitap eden bir şampuan. Saçlarım genellikle güneş görse de Lesoleil firması bizlerin tek tek saç tiplerini öğrenerek ürünlerini isime özel gönderdiler. Benim Boyalı ve kuru hatta yıpranmış saçlarıma bu ürünün nasıl geleceğini çok merak ediyorum. 


Etkinliğimize ürünleri ile birlikte kendileride katılım gösteren tatlimo.com ve fruitflowers yetkililerine özel olarak teşekkür ediyorum. Bizim gibi onlar da çok yoruldular. Etkinlik sahipleri olarak bizlere özel gönderdikleri aranjmanlarda ayrı bir jest oldu. En beğendiklerim ise çikolata kaplı meyveler :) Az meyve tüketen birisine bu şekilde meyve sevdirilebilir arkadaşlar... 



Pronail ise bizlere 9 dk'da Manikür, Pedikür Seti ve zehirsiz olan Morgan Taylor ojelerinden gönderdi. Gerçi ojemi arabada unuttuğum için resmini paylaşamadım. Tırnaklarıma uyguladığımda instagram üzerinden paylaşımını yapacağım. 


@sabundukkanı ise çok şık bir paketi olan mis gibi kokan sabunlarından gönderdi. Daha açmaya kıyamadım sabunumu. Banyoma dekoratif olsun diye yerine yerleştirdim bile. 



Dermobakım.com ise bizlere Vichy Aqualia Thermal Nemlendirici  ve Bioderma Sensibio DS+ Cilt kızarıklıkları için ve skuam (pul pul dökülme) önleyici bakım kremi gönderdi. Deneyimledikten sonra tabi ki paylaşacağım.



Ve son olarak @sakizadasi_nisantasi 'nin bize yollamış olduğu manikür pedikür tozları ve el yapımı sabunlar var... Çok değişik ve güzel kokan bu sabunlar haricinde manikür ve pedikür sularına bu tozları katıp kullanacakmışız. Aslında ilk deneyimlemek istediğim ürünlerden birisi bunlar fakat açmaya kıyamıyorum. Çok şık bir dekoratif olarak kullanılabilecek bir görüntüye sahipler. :)



Katılımcı firmalara bu linklerden ulaşabilirsiniz.

Depitak  
www.depitak.com.tr
Kliksa
www.kliksa.com
Nideno
www.nideno.com
Makyaj Saati
www.makyajsaati.com  @makyajsaati
Süper Parti
@superparti
Fruit Flowers - Tatlımo
www.fruitflowers.com.tr  @fruitflowerstr
www.tatlimo.com  @tatlimocom
İnstadudak
www.instadudak.com  @instadudak
DS Honey Butik Pasta
www.dshoney.com.tr   @dshoneybutikpasta
Dalton Marine Kozmetik
www.dalton-cosmetics.com  @daltoncelumer
Özlem Sabun
@ozlemsabun
Burcu Cup Cake
www.burcupcake.com   @burcupcak.e
Secret Bonbon
@secretbonbon
Boom Design
@boom_design
HC Saç Bakım
www.sacbakim.com  @hchaircare
Fresh'n Soft
www.freshnsoft.com  @freshnsoft
Topicrem
www.topicrem.com   @topicremtr
Lesoleil
www.lesoleilshampoo.com  @lesoleilshampoo
Pro Nail
www.pronail.com.tr   @pronailturkiye
Sabun Dükkanı
@sabundukkani
Dermobakım.com
www.dermobakim.com    @dermobakim
Sakız Adası Nişantaşı
@sakizadasi_nisantasi


Etkinliğimize sponsor olan ve bizim kadar ilgi gösteren firmalarımıza ve katılımcı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 
Umarım bundan sonraki plan ve hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz ve kurulmuş olan dostluklar hiç bozulmaz. 
Artık dinlenme zamanı fakat bundan önce etkinliğimizin olduğu mekan ile ilgili sizlere özellikle anlatmam ve uyarmam gereken detaylar var. Çünkü biz burayı deli gibi paylaşmışken mekanı beğenip ileride bir şeyler planlarken okumanız açısından ya da gidip bir kahve içmeyi düşünenlerin bile bilgilendirilmesi açısından nasıl bir yer olduğunu anlatmam gerekli. 
Mekan için ayrı bir post geliyor ve bu gece yayında olacak...
Yazılarımdan anlık haberdar olabilmek ve beni çok sevindirmek için blogumu buradan çevrelerinize ekleyebilir ya da anlık güzellik ipuçları ve yayınların dakika dakika haberlerini öğrenmek için buradan instagram hesabımı takip edebilirsiniz.
Sevgilerimle
Aslı









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.