2 Eylül 2015 Çarşamba

Yves Saint Laurent | Volume Effet Faux Cils Waterproof Mascara

ysl volume effet faux cils mascara


Gözlerimdeki allerjik etkiden dolayı bitmek bilmeyen maskara arayışımda çok uzun zamandır denemek istediğim fakat bir türlü fırsat veremediğim Yves Saint Laurent markasına ait Volume Effet Faux Cıls Waterproof  Mascara'yı sonunda denemiş ve sonunda memnun kalmış bulunuyorum. 
Gözlerimin maskaradan kıpkırmızı olduğu günleri bildiğim için ilk olarak tek gözüme deneyip test ettim. Markası veya fiyatı ne olursa olsun bu gözler beğenmiyor. Kabul etmiyor nedense..?
Neyse ki korktuğum etkiyi görmedim. Suya dayanıklı olması terleme ya da havuza, denize girdiğimde akmaması gayet başarılı. Takma kirpik etkisi vermesi ise bir katta çok olmasa da ikinci katta dolgunlaştırıcı etkisi var diyebilirim. Rimeli biraz fazla sürdüğünüzde hafif topaklanma yapması çok küçük bir sıkıntı. Hedeflerinde fırça yapısının özel ve dolgunlaştırıcı aynı zamanda akmayı önleyici etkisi olduğu söylense de bildiğimiz fırçalardan. Çok daha iyi fırçalar kesinlikle var diyebilirim. 

ysl rimel

Ama şu günlerde bu rimel benim gözüme allerji yapmadığı için benim favorilerimde. Tabi bir arkadaşım sayesinde favorilerime girmiş bir maskaram daha var yakında postunu hazırlayıp sizlere hangisi olduğunu ve nasıl etkiler gördüğümü anlatacağım.
Yazılarımdan anında haberdar olmak için blogumu buradan izlemeye alabilir ya da İnstagram hesabımı buradan takip edebilirsiniz.  
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere
Sevgilerimle
Aslı

1 yorum :

  1. Geçmiş olsun canım, maskaralarla bir sorun yaşamadım ancak benim de cildim çok hassas; o yüzden anlayabiliyorum seni. Bu maskaranın da ambalajı çok hoşmuş, fırçasına alışamam ama sanırım. Blogunu çok sevdim, bana da beklerim;
    http://beautywiththeobromine.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.