18 Mayıs 2015 Pazartesi

Selective Ammino Keratin Saç Maskesi

Selam Sevgili Okuyucularımız...

Sonunda yeni yazımla sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Söylediğim gibi artık iki kişiyiz ve ürünleri ayrı ayrı deneme şansımız var. Tekil yazsamda birlikte olduğumuzu bilin isterim.
Bugün sizlerle paylaşacağım ürün "Selective Ammino Keratin Saç Maskesi"



Keratin molekülleri saçlarımızda sülfür kökleri ile bağlı olan bir proteindir. Bu protein aynı zamanda tırnaklarımızda da mevcuttur. Saçlarımıza yaptığımız; açma, perma, fön, brezilya fönü, gibi kimyasal işlemler bu sülfür bağlarının kırılmasına ve doğal olarak saçımızın yıpranmasına neden olur. Yıpranan saç tekrar eski haline getirilmese de bir tık sağlıklı gösterilebilir. Saçlarım iyice yıpranma, kopma derecesine geldiğinde bakım günlerinin geldiğinin sinyalini aldım ve imdadıma "Selective Ammino Keratin Saç Maskesi" yetişti. Bununla birlikte birçok bakım kürü uyguladım. Bu bakımları da yakında sizlerle uygulamalı olarak paylaşıyor olacağım."Selective Ammino Keratin" muhteşem muz kokusu ile sizi sadece kokladığınız an kendisine aşık edebilir fakat şekerli koku ve aromatik kimyasalları kullandıkları ürünlerde istemeyenler baştan vazgeçmeliler. Çünkü fazlalıkla esans ve özellikle silikon içermekte.


Özellikle işlem görmüş saçları canlandırmaya yönelik olarak içeriğinde Keratin amino asitleri ve provitamin B5 mevcut. 300 ml'lik dopdolu ambalajı ile gayet bereketli bir ürün vadettikleri ise Kısaca; yıpranmış saçı canlandırıcı etkisi saça keratin proteini yükleyerek nem dengesini ve saçın yenilenmesini sağlaması.
Ürünün arkasında bir kullanım talimatı yazmıyor.
Kuaförlerin uygulama tavsiyesini sizlere kullanım önerisi olarak yazalım.
Saçınızı banyo sonrası sonunda iyice duruladıktan ve havluyla nemini aldıktan sonra ceviz büyüklüğünde ürünü saçınızın dipleri hariç her yerine uygulayın.
Ütü veya mikrodalga ile ısıttığınız nemli havlu ile saçlarınızı sarıp en az yarım saat saçınızda bekletin. (Biz 1 saat tercih ediyoruz.) arasında tüm gece saçında bekletenler var. Fakat saç kuruduktan sonra ürünün etkisi kalmadığını kuaför fısıltılarında öğrenmiştim.
Bekleme süresi bittiğinde saçımızı iyice duruluyoruz.
Çok yıpranmış saçlar haftada 2 kere, az yıpranmış saçlar haftada 1 kere kullanabilir. Ürün saçın yıpranmış kırılmış bölgelerini doldurup kalıcı bir dolgunluk sağlıyor.
Kullanmaya başlayalı üç hafta kadar bir zaman oldu tahminen %30 bir iyileşme yok değil.
Mucize beklemeyin, çoğu ürün bunu vadeder ve gerçekleşmez. Bu maske uzun süredir kullandığımen iyi saç maskesi diyebilirim. Saç maskeleri genellikle yıpranmış saçı geçici olarak onarır ve "Selective Ammino Keratin Saç Maskesi" saçı ciddi oranda iyi onarıyor diyebilirim.
Ürünü kuaför malzemeleri satan kozmetik marketlerde 20-30 TL arasında fiyatlar ile bulabilirsiniz. Gratis'te de mevcut fakat fiyat olarak 34 TL gibi bir fiyattaydı.
Bir sonraki günde ve yazıda yeniden görüşmek umuduyla şimdilik hoş çakalın.

Güzel kalın ...


2 yorum :

  1. Çok güzel çok hoş size tamamen katılıyorum. Ben buna ilave olarak ben keratin ve argan da kullanıyorum. Daha doğrusu yalın kremsiz ve kuru saçıma önce katkısız keratin yüklüyorum, (kimyasal ve sentetik içermeyen,) sonra durulayıp bunu kullanınca muhteşem saçlarım oluyor. Tabi yine Katkısız Argan yağıyla da son noktayı koyuyorum. Bu anlattığım, doğal normal saçlar için gereksiz sayılır. Fakat yıpranmış saçlarda saçlarımı yeniden yapılandırdı ve güçlendi. Parlaması da arttı. Çok çok memnunum. Keşke daha önce, bu Katkısız Keratin Serumunu kullansaydım.... Ebrunur E.

    YanıtlaSil
  2. Ben bu maskeyi dustan sonra uygulayıp durulamiyorum. Yine de etkisini gösterdi sizce durulamalimiyim

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.