6 Haziran 2015 Cumartesi

ELİDOR Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Maskesi

Merhaba kızlar,
Ben blogun sarışın kızıyım.  Sarı saçlarımıza bakmanın  ne kadar önemli  olduğunu  her saç bakım yazımda belirtiyorum ve küçük tüyolarda veriyorum. Şimdi sizlere Eldior’un Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Bakım Maskesi’nin kullanımını anlatacağım. Bu ürünü ne kadar severek kullandığımı yazımdan fark edeceksiniz.  İçeriğinde Keratin mevcut olduğundan kırılan ve yıpranan saç uçlarını doldurup saçımızı onararak oldukça yumuşatıyor ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Saçlarımızla oynamadan duramayız.  Her gün kurutma, fön, düzleştirici gibi işlemlerden yıpranmalar oluşur. Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Saç Bakım Maskesi ile bu zararlı etkileri en aza indirgememiz mümkün. En sevdiğim yanı ise maskenin kapağını açtığımda muhteşem kokusu beni büyülüyor.  



Ürünü nasıl kullandığıma gelince;
 Saçlarımı şampuanlayıp kremledikten sonra havlu ile nemini alıyorum. Saçlarımı tarayıp  parça parça ayırdıktan sonra elime bir miktar alıp saç diplerine gelmeyecek şekilde boylarından uçlarına masaj yaparak uygulayorum.  3 dk. bekledikten sonra duruluyorum.  Saçlarımı taradıkça hoş kokusu etrafa yayılıyor.  Her banyomda veya saçlarımı yıkadıktan sonra kullandığım bir ürün benim günlük bakım rutinimde yerini aldı.


Ürünü 200 ml. Normal ve Kozmetik marketlerden edinebilirsiniz. Fiyatı 15 TL   

Saçlarınızın güzelliği için bakımı ihmal etmeyin.

Kendinize iyi bakmanız dileğiyle…

2 yorum :

  1. Elidor ürünleri ile benim yıldızım bir türlü barışmıyor ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidor ürünleri ile çoğu zaman benimde yıldızım barışmadı ve kullanamadığım çöpe attığım ürünler oldu. Blogda yazar sarışın kız benim çok yakın bir arkadaşım bu postu yazmak isteyince direkt karşı çıktım. Turuncu seriden memnun kalmadığım için memnun bir yazı yanlış olurdu. Fakat savaşı o kazandı denetti yaklaşık üç hafta denedim. Günlük yapılabilecek bir saç maskesi. Saç diplerine elidor markasının kremi ya da saç maskeleri ne olursa olsun uygulanmamalı aşırı dökülme yapıyor. Ama bu saç maskesinden memnun kaldık ikimizde.

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.