10 Haziran 2015 Çarşamba

The Balm Hot Mama ve İnstain Houndstooth Allıklar






Eğer bir yere acilen gitmem gerekiyorsa ve makyaj yapacak dakikam dahi yoksa imdadıma yetişen yegane varlığım allıklarım sanırım.
Şimdiye kadar sayısız markanın allığını kullandım kullanmasına ama The Balm'ın Hot Mama ve İnstain Houndstooth allıkları gibisini görmedim. Gerçi bloga tekrar yazmaya başlamadan önce yaptığım temizlikle bitmiş olduğu için giden Mac Mata Hari Allığı es geçerek söylüyorum bunu. 



Onun haricinde bence piyasadaki en iyi allıklara taş çıkartırlar. Çünkü kendisine aşığım ve en yakın zamanda yine makyaj rutinimde olacak kendisi. Ben allıkta Şeftali ve gül kurusu renklerini seviyorum. The Balm'ın yoğun pigmentasyonlu bu allıkları gerçek anlamda iyi. 
Hot Mama tam sevdiğim gibi şeftali tonunda ama içerisinde altın rengi ışıltılar ve simler barındırıyor. Mat allıkları genellikle çok sevmeme rağmen bu doğal ışıltılara da  ilk kullanımımda hayran kalmıştım. Hala severek ve günlük olarak kullandığım allıklar arasında ki asaletini koruyor. :) Pigmentasyonunun çok iyi olmasından dolayı allık fazla miktarda fırça üzerine alındığında  pasparlak ve kıpkırmızı bir görüntüye sebebiyet verebilir. Dikkatle kullanmak ve fırça üzerindeki miktarı kontrol etmek gerekiyor.



The Balm İnstain Houndstooth Allığım ise Hot Mama'ya göre daha az kullandığım ama sevdiğim bir allık. Hafif lilaya kaçan bir gül kurusu rengi ve mat bir allık. Gündelik yaşamda rahatça kullanabileceğiniz doğal bir görüntüsü var. Bence İnstain allık grubunda en iyi renk Houndstooth'a ait. 
Yakın zamanda yazılarını hazırlayacağım The Balm'a ait bir çok ürün var. Ben bugün allık yazmayı  ve  çoğu blogda bloggerların belki seneler önce yorumlamış olduğu bu allıkları birde benden dinlemenizi istedim. Herkesin bildiği fakat bilmeyenlerinde olacağını düşündüğüm için buraya son olarak The Balm markasının hiç bir ürününün paraben ve türevlerini içermediğini ve The Balm markasını sadece gratislerde bulabileceğinizi ekleyerek bugünkü yazımı bitiriyorum.
The Balm markasına ait olan bu iki allık benim makyaj rutinimde ya sizin kullandığınız allıklar neler? Hangi markaları çantanızda görmekten hoşlanıyorsunuz? Yorumlarınız beni çok mutlu edecektir. 
Sevgilerimle
Bir sonraki yazımda görüşene dek
Pembiş yanaklarınız ve gülen yüzünüz hiç solmasın. 

4 yorum :

  1. The Balm'ın bütün allıklarına bayılıyorum yaa ♥

    YanıtlaSil
  2. The balmı bende cok seviyorum özellikle far bazını :) bloğunuz çok hoş takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Ümran Hanım Bloguma Hoşgeldiniz.
      The Balm'ın bir çok ürünü bende mevcut yakında bloguma da yazacağım çoğundan memnunum fakat memnun olmadığım ürünleride var Balm Shelter gibi... :( Blogunuzu en kısa zamanda ziyaret edeceğim. Cevaplar konusunda geciktim biraz kusura bakmayın. İki haftadır blogla hiç ilgilenemedim.
      Görüşmek dileğiyle Sevgiyle Kalın.

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.