6 Haziran 2015 Cumartesi

The Foot Factory - Ayak Bakım Ürünleri

Selam Kızlar,
Bugün sizlere en çok ihtiyaç duyduğumuz  ama farkında olmadığımız birkaç bakım ürünü hakkında biraz bilgi vereceğim. Biz bayanlar ayakkabılara nedense karşı  koyamayız. Hayatımızda ayakkabılara verdiğimiz paraları toplasak herhalde ev falan alır.  Birde  olmazsa olmazımız bir ayakkabının 2 ayrı renginden de alırız değil mi? Kapalı ayakkabılar, burnu açık ayakkabılar, dolgu topuklar ve sandeletler..  Peki aldığımız ayakkabılara özen gösterdiğimiz kadar ayak bakımımıza da özen gösteriyor muyuz?  Yaz mevsiminin gelmesiyle çeşit çeşit sandaletler almaya başladık. Sandalet giymeden önce nasıl bir ayak bakımı yapmamız gerekiyor?  Ayak bakımında nasıl bir ürün bize yardımcı olabilir? Sorularının cevapları bugün sizlerle…
Benim gibi manikür ve pedikürü güvenipte kuaföre yaptıramıyorsanız. Evde yapacağınız pedikürünüze yeterince yardımcı olacak bir ürün önereceğim sizlere “TheFoot Factory





The Foot Factory’nin 3 adet ürünü var. Bunlar; Foot Soak(ayak banyosu) , Foot Scrub (ayak peelingi), Foot Lotıon (ayak losyonu) . Eğer bu güzel 3lüyü denerseniz ayaklarınızın ne kadar ferah, hoş kokulu, rahatlamış ve pırıl pırıl olduğunu hissedeceksiniz. Ben her kıyafetime göre çeşitli ayakkabılar giyerim. Özellikle topuklu ayakkabılara bayılıyorum fakat yorulunca çantamdan hemen babetlerimi çıkartıp güne biraz da öyle devam ederim.  Genelde eve geldiğimde inanılmaz yorgun oluyorum.  Bu yüzden ne yapsam da ayaklarım rahatlasa diye düşünüp birkaç bakım ürünü araştırırken  Gratis’te  The Foot Factory ürünleri gözüme çarptı.  Ambalajları zaten ayrıca bir harika minik ayak şeklinde siz giderseniz eminim  ki elleriniz direk bu ürünlere gidecektir. Hemen serisini aldım. Ve eve gelir gelmez hemen denedim. Şimdi de sizlere bu ürünlerin kullanımını anlatacağım:

Foot Soak (ayak banyosu): İçerisinde nane aromasının bulunmasıyla ayaklarımı inanılmaz rahatlatıyor.  Ayaklarımın bakımı için kozmetikçilerde satılan kuaförlerin pedikür öncesi ayak banyosu aparatları satılıyor edinmenizi tavsiye ederim.  İçerisine ılık su doldurup ayaklarımı suyun içerisinde dinlendiriyorum. Biraz Foot Soak’tan ilave edip  biraz beklerken  masaj yaparak ayaklarımdaki yorgunluğu alıyorum.  Ayaklarımın  temizlendiğini ve rahatladığını bana hissetiren bir ürün. Günlük olarak uyguluyorum. 

Foot Scrup (ayak peelingi): İçerisinde nane ve ceviz parçacıkları bulunmaktadır. Ayakları soyar ve yumuşatır. Duş sonrası veya Foot Soak (ayak banyosu)nu yaptıktan sonra elime bir miktar alıp ayaklarıma masaj yaparak  özellikle de topuk ve ve tabanlara uyguluyorum. Ve ılık suyla duruluyorum. Ayaklarımda oluşan sertliği önlediğini hissediyorum.  Ayrıca ayak tabanlarınızda oluşan nasırlar varsa soyacaktır. Şiddetle tavsiye ederim. Haftada 3 kez kullanılabiliyor. Ben şimdilik kesintisiz kullanmaya devam ediyorum. Gayet güzel bir ürün.

Foot Lotıon (ayak losyonu): İçerisinde esansiyel nemlendirici ve nane aroması bulunuyor. Foot soak (ayak banyosu) ve Foot scrup (ayak peelingi) sonrasında  Foot lotıon (ayak losyonu) ürününü uyguluyorum  ayak bakım rutinimi bu şekilde tamamlamış oluyorum. Temiz ve kuru ayaklara uygulandığını sakın unutmayın.

The Foot Factory ürünlerini sadece Gratis’te 177 ml.  her birini 6.90 TL ye bulabilirsiniz.  

Bir sonra ki yazımda görüşmek üzere.. 

3 yorum :

  1. Ben ayak banyosunu kullanıyorum inanılmaz ferahlatıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birde o ayak banyolarının masajlı olanları var. Hemen edinmek lazım çok güzeller :)

      Sil
  2. Hiçbir Gratiste bulamadım. Acaba hangi Gratisten aldınız?

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.