22 Temmuz 2015 Çarşamba

Le Petit Marseillais || Kuru ve Çatlamış Ciltler için Onarıcı El Kremi



Merhabalar
Le Petit Marseillais "Akdeniz doğasının cildinize dokunuşu" sloganı ile Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Geleneksel yöntemler ile üretilen ürünleri hem ekonomik, hem de gayet başarılı. İçeriklerini ve aromalarını gerçek çiçek özleri ve meyvelerden alan bu markanın. Özellikle duş jellerinde paraben ve renklendirici barındırmaması bilinçli tüketicilerin ilgisini çekmiş durumda. Ambalajlarınında geri dönüşümlü olduğu bilgisini ise yeni edindim. 
Bu markanın iki farklı duş jelinin yorumlarını daha önce blogumda burada sizlerle paylaşmıştım. Şimdi gelelim Kuru ve Çatlamış ciltler için onarıcı el kreminin yorumlarına...
Genellikle ellerim çok fazla kimyasal temizlik ürününe maruz kalıyor. Ben ne yazık ki eldivenle temizlik yapamayanlardanım. Biraz titiz olduğumdan haftanın bazı günleri fazlasıyla bu maddelerle haşır neşir olmak durumunda kalıyorum. Bir yandan çocukluğumdan beri tırnaklarımın yan tarafındaki derileri kopardığım için o bölgelerde sertlikler oluştu. Ellerimin değerini bilip, iyileştirip, manikürünü yaptıktan sonra uzun zamandır bakımlı olsalar bile halen bu sertlikleri hissediyorum. Bunun için bir çok krem kullandım. Şu günlerde tercihim Le Petit Marseillais Onarıcı El Kremi'nden yana oldu. 
Severek kullandığım bu ürünü sadece ellerimde değil bazen güneşten çatlayan dudaklarıma bile sürdüğüm oluyor. Nemlendirmesi gayet başarılı. Uzun süreli bir nemlendiriciliği var. Yine manikür sonrasında kütikülleri aldığım yerlerde oluşan kızarıklıkları eskiden bepanthen krem ile geçirmeye çalışıyordum. Artık bu kremi sürerek onlarla başa çıkabiliyorum. Sadece tırnak etrafına biraz bol şekilde süreceğiniz kremi emilene kadar ovuşturmadan tutmalısınız. Bu kızarıklıkların ertesi gün hafiflediğini göreceksiniz. 
Ürün hedefleri ve içerikleride şöyle resimle açıklayayım...



Ürün dediğim gibi gayet başarılı. Ben sevdim ve Le Petit Marseillais'in diğer ürünlerini de deneyip yorumlarını sizlerle paylaşacağım.  Ürünü Kozmetik marketlerde tahmini 8 TL - 13 TL arası bir fiyata satın alabilirsiniz. İndirimde olduğu zaman tadından yenmiyor. Fakat bu rakamlar kozmetik markete ve internet sitelerine göre değiştiği için bu şekilde bir fiyat vermek zorunda kaldım. 
Bir sonraki postta görüşmek üzere
Sevgilerimle 
Aslı 

4 yorum :

  1. Güzel bi ürün almayi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ürüne bir şans verebilirim o zaman :) blogunu yeni keşfettim , ve iyi ki de ettim ... takibede aldım :) bende beklerim sevgiler ...
    www.soslubadem.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Çok iyi nemlendiriyor. Çok teşekkür ederim güzel cümleler için canım. Bende hemen geliyorum sana.

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.