28 Temmuz 2015 Salı

Redist Milk & Run Honey Çift Fazlı Conditioner

Redist sıvı saç kremi


Saçlarım hala zayıf ve kırık uçlara sahip olduğu için genellikle saçlarımı yıkayıp havlu ile nemini aldıktan sonra rahat taranması için sıvı saç kremleri kullanıyorum. Şampuan kadar bir markada sabit kalmadım şimdiye kadar... Değişik markaları denedim. En çok memnun kaldığım bugün size bahsedeceğim biraz daha profesyonel kullanıma yönelik üretilmiş Redist Milk&Honey Çift Fazlı Conditioner
Kuaför malzemeleri satan bir kozmetikçi buldum ve kişisel bakım ürünlerimin bir kısmını oradan alıyorum. Bu ürünü de orada eksiklerimi tamamlarken tesadüfen gördüm. Sıvı saç kremim bitmişti ve ihtiyaç dahilindeydi. Ürünlerin arasında şişesi ile dikkatimi çeken Redist Milk & Run Honey oldu. İsminden mütevellit hemen kokusuna yoğunlaştım. İtiraf ediyorum ben bu ürünü ilk önce sadece ve sadece kokusu güzel diye aldım. İlk kullanımımda bu kokunun saçta tüm gün durduğunu annem ve eşim sayesinde farkettim. Kimin yanına gitsem "Sütlü bir şey kokuyor, hindistan cevizi mi? Yok ya kurabiye yaptı birisi herhalde" tarzında cümleler duymaya başladım. Kokunun benden geldiğini farkettiklerinde saçlarımı koklayıp koklayıp "Birazdan ısırıcam saçlarını" dediklerini hiç unutmayacağım. İşte ürünün kokusunun kalıcılığını ancak bu kadar anlatabilirdim. Kokusuda aynen o tarif ettikleri gibi birşey sütlü bir koku ve bayılacağınızdan eminim.
Gelelim ürünün hedeflerine; 
Şişesinin ön tarafında ürün hedeflerinden bahsedilmiş zaten. Aynısını aktarıyorum. 

  • Saçların Kolay Taranması
  • Zayıflamış ve hassaslaşmış saçlara bakım sağlamak
  • Saç telini yapılandırarak aşırı yıpranmış saçların güç ve dayanıklılığını yeniden kazandırmak
  • Saç pulcuklarını düzleştirmek, inceleni yıpranan ve kırılan saç tellerini onarmak
  • Saçların daha yumuşak ve parlak olmasını sağlarken, yeniden canlandırmak
  • Saçın kaybettiği nem dengesini oluşturmaya ve yıpranmalara bağlı kuruluğu gidermek 
Bu hedeflerini tam anlamıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. İçeriğindeki süt proteinleri saçı derinlemesine koruyor ve nemlendiriyor. Yaklaşık bir aya yakın oldu kullanıyorum ve çok memnunum Hatta John Frieda Şampuanımdan bir gün vazgeçersem Redist Milk & Run Honey Şampuan, Saç kremi ve diğer ürünlerinide alıp denemek istiyorum. Cesarete ihtiyacım var. 
Kullanım diğer sıvı saç kremlerinde olduğu gibi şişeyi iyice çalkalayarak havlu ile nemi alınmış saça 10-15 cm gibi bir mesafeden sıkılıyor. 

redist çift fazlı conditioner

Ürün baya bereketli olacak gibi duruyor 400 ml civarında 12-15 TL arası bir fiyatı var. Kuaför toptancısı tarzında kozmetik marketlerde fiyatlar çok değişken. Bu yüzden ara bir fiyat verdim. Ama inanın verdiğiniz paranın kat ve kat fazlasını size verebilecek bir ürün. Saç bakım ürünlerine karşı çok hasasım çok fazla beğenmem ama bu ürün aşık olunacak gibi...
Siteme buradan üye olarak yazılarımdan ilk siz haberdar olabilir ve beni çok mutlu edebilirsiniz. Aynı şekilde pembesmokinblog instagram hesabımıda buradan takip edebilirsiniz. 
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere
Hepinizi Seviyorum
Sevgilerimle
Aslı

4 yorum :

  1. Merhaba bn de bugün aldım bu üründen kuaförümde deneyip çok sevmiştim kokusunu filan. İnternetten sipariş verdim fakat koklamak için açtığımda şişeyi aşırı yoğun bi koku geldi kuafördeki gibi değil daha boğucu bi koku sizin de öyle mi direkt kokladığnzda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Evet ilk başta biraz yoğun geliyor. Ama ben sevdim. Sonradan o koku dağılıyor çok güzel bir aroma yayılıyor etrafa.

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.