8 Nisan 2014 Salı

L'oreal Paris Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serisi



Son günlerin en çok konuşulan ve L'oreal Paris'in şu günlerde en gözde serisi olan 20 ve 30'lu yaşlar için geliştirilmiş "Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı" serisinde iyi bir başarı yakaladıklarını düşünüyorum. L'oreal Paris çoğu ürünlerinde başarılı bir çizgide ilerliyor ve fiyat konusunda aşırıya kaçmıyor diyebilirim. Bu üründe çok yeni olmasına rağmen ciddi bir çıkış yakaladıklarını düşünüyorum. Çünkü seri mucize yaratmasa da etkisini çok çabuk hissettiriyor.
Seriyi Kadınlar Günü indiriminde Rossman'dan edindim. Fiyat olarak ben ekonomik buldum. İndirimde de tadından yenmedi :)  Bu seride; Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum, Skin Perfection Günlük Nemlendirici Bakım Kremi ve Hafif yapısıyla Skin Perfection 6'sı bir arada BB Krem bulunuyor. Hepsinden sırasıyla bahsedeceğim.


L'oreal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum 
Perline-P ve LR2412 formülünü içeriğinde barındıran L'oreal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı Serum  'un cildi sıkılaştırıcı yapısı ve cilt renk tonundaki eşitsizlikleri gidermesi ve yapı olarak kolay emilmesi çok güzel ve başarılı denebilecek ölçüde. Günlük hayattaki yoğun kirli hava, dışarıda geçirdiğimiz saatlerde bu kirli havanın cildimize verdiği zarar, Beslenme alışkanlıklarımız, her ne kadar en iyisini seçmeye çalışsakta kullandığımız makyaj ürünlerinin etkileri gibi faktörler zamanla o kapatmaya çalıştığımız gözeneklerimizi daha yoğun ve görünür hale getiriyor. 
Benim karma olan cildimin en büyük sorunu gözenekler ve yanaklarımda oluşan kılcal damarların net görüntüsü. Cildimi bu şekilde kötümsüyorum ve kapatıcılara başvurarak doğal bir görüntü elde etmeye çalışıyorum. Bunların toplamında ileride bana sonuç olarak kalan daha fazla kılcal damar ve kocaman gözeneklerin daha da büyük ve sağlıksız görünüyor olmalarıydı. Yaklaşık bir aydır kullandığım Skin Perfection Serum gözeneklerimi görünür derecede azalttı diyebilirim. Şöyle bir detaya girmek isterim bu serumu kullanırken çok fazla makyaj ürünleri kullanmamaya, her akşam düzenli olarak nemlendiricisini de birlikte kullanmaya ve cildime dinlendirmesi için ekstra doğal maske kürleri uygulamaya özen gösterdim. Sonuç şimdilik memnunum. Cildim daha duru ve cilt tonum biraz daha eşit, gözeneklerimde ise bir küçülme söz konusu. 
Uygulamaya gelince; ilk on gün günde iki kez nemlendiriciden önce uyguladım. Hafif bir yapısı var ciltte kolay emiliyor. Arkasından nemlendiriciyi kullandım. Sabah ve akşam sürekli olarak uyguladım. Onuncu günün sonunda serumu sadece geceleri yine nemlendiriciden önce uyguladım.

L'oreal Skin Perfection Günlük Nemlendirici Krem
Sonunda bir nemlendiriciyi tamamen bitene kadar kullanacağım için seviniyorum. Cilt yapımın karma olduğundan bahsetmiştim. Şimdiye kadar her nemlendirici benim için kabus oldu. Sürdükten sonra cildimden fışkıran yağ beni hep deli etmiştir ve bir süre sonra nemlendiricilere güvenip ne kadar cildimin yapısına uygun olsa da, uzmanlar önerse de para verip almadım. 
Skin Perfection Günlük Nemlendirici Krem serum içeriğindeki Perline-P ile cilt dokusunun yenilenmesine yardımcı oluyor. Ciltteki ilk etkisi kadifemsi ve yumuşacık. Anında emiliyor ve etkisini ilk kullanımda yüzünüze dokunduğunuzda hissedeceksiniz. Benim için en büyük artısı cildimde sonradan yağlanma yapmadı. Cildim mat ve pürüzsüz göründü.
Kullanımına gelince; Yukarıda bahsettiğim gibi her gün iki kez kullandım. Sabah kalktığımda ve akşam yatarken cildime masaj yaparak uyguladım.

L'oreal Skin Perfection 6'sı bir arada BB Krem 
Fondoten tarzı ağır bir yapısı olmayan, cilt eşitsizliklerini gideren ve renk tonunu düzenleyen hafif bir yapısı var. Yazın sıcağında fondöten ağırlığını çekmek istemeyen bizlerin yeni gözdesi olabilecek kıvamda ve UV koruması 25 SPF ile güneşin zararlı ışınlarına karşı rahat olmanızı sağlıyor. 
Kullanımına gelince; Nemlendiriciden sonra uygulandığında homojen bir görüntü elde edebilirsiniz. Şöyle bir tavsiyem daha olacak; üzerine pudra uygulamamaya çalışın. Tek eksi yanı cildinize sürdüğünüz BB Krem soyuluyor. Pul pul dökülebiliyor. Fondoteni sabitlediğimiz gibi bir sonuç alamıyoruz ne yazıkki.

Sonuç olarak bu güzel pembeler cildinizde yepyeni bir ışıltıya kavuşmanızı yaklaşık bir ay kadar kısa bir sürede sağlıyor diyebilirim. Her cilt için aynı etkiyi yaratır mı bilemem. Kullanırsanız ya da kullandıysanız yorum kısmından düşüncelerinizi belirtmenizi çok isterim. Son olarak kendinize bir detox programı oluşturmanız, günlük stresinizi azaltmanız, evinizde çok rahat olarak uygulayabileceğiniz maskeler ile cildinize vitamin sağlamanız bu serinin etkilerini elbette ki arttıracaktır. 
Bir sonraki yazıma kadar şimdilik hoşçakalın...

***EDİT***

Bu ürünü her birinden yaklaşık iki kutu bitirmeme rağmen ne yazık ki cilt kusursuzlaştırıcı ve cilt tonu düzenleyici etkisine şahit olamadım. Ciltteki verdiği rahatlama ve nemlendirme haricinde tam bir etki ne yazık ki alamadım. Konuya yapılan yorumla birlikte editleme gereği duydum. O zaman daha kısa bir kullanımdaydım ve memnun kalmıştım. Sonra beklenilen sürede ne yazık ki vaadettiklerini vermedi. L'oreal'in çoğu ürününü sevmeme ve kullanmama rağmen bunda başarılı olamadıklarını düşünüyorum. 

3 yorum :

  1. bende almayı düşünüyorum, ambalajlarına gördüğüm anda aşık oldum! Ama içinde bulunan paraben almamı engelliyor.
    bu arada bende blog yazıyorum bakarsan sevinirim :) http://queenslifee.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar MyLife,
    Öncelikle Bloguma Hoşgeldin :)
    Sakın ürünleri ambalaj olarak değerlendirme. Bu yazıyı blogu ilk açtığımda yazmıştım. Bu ürün asla vaadettiklerini vermiyor. Düzenli kullanımda da asla cilt tonumu düzenlediğine şahit olmadım. ilk kullandığın zaman muhteşem bir yumuşaklık hissi var ki muhteşem ama bu da parabenden geçiyor ne yazık ki :)

    YanıtlaSil
  3. bu üründen ben de aldım fakat sivilce yapmasından korkuyorum açıkçası... Değerlendirmeniz oldukça hoş olmuş blogunuzu hemen takibe alıyorum :) Geri dönerseniz çook sevinirim ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.