27 Mayıs 2015 Çarşamba

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Merhaba Kızlar...
 Bugünki iki cilt bakımı ürününden sonra birde sizlere çok beğenilen, özellikle saçlarını uzatmak isteyenlerin kullandığı ve neredeyse her bloggerın yorumunu yaptığı bir üründen bahsedeceğim. “Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı
Blogda çoğunlukla saç bakımı ile ilgili ürünler paylaşmamın tek nedeni saçlarımla çok fazla derdim olduğudur. Özellikle fön, açtırma, boya gibi işlemlerden sonra kıvırcık olan saçlarımın dümdüz olması, plastiğimsi bir hal alması ve uzun süredir Bob tarzı kestirdiğim saçlarımı uzatmak istemem ile birlikte bu bakım kürleri hayatımın ve dolayısıyla blogun ortasına düştü diyebilirim.
Dax Supergro yaklaşık olarak iki ay önce tanıştığım bir ürün. Genellikle takip ettiğim bloglarda bu ürünle ilgili memnuniyeti fazla yorumlar olması bende çok fazla bir merak uyandırdı ve zaten saçlarım konusunda hassas olduğum bir dönemde gerçekten işe yaramasını dileyerek aldım.
                                                                              





Gelelim ürünün saçlarımız konusunda nasıl bir hedefte olduğuna;

*Saçın daha hızlı uzamasına yardımcı olmak
*İçerdiği organik yağlar sayesinde saç ve saç derisini beslemek
*Günlük ve haftalık bakım olarak rahatça uygulanabilmesi
*Saçta farkedilir yumuşaklık,parlaklık ve canlılık sağlamak
*Nem kaybına karşı saçın direncini arttırmak
*Saç uçlarını tedavi etmek ve kırıkları önlemek
Ürünün hedefleri aslında bizim hedeflerimiz desek daha yerinde olacağını düşünüyorum. :)


İçeriğine bakıldığında kimyasal olarak içerdiği aromatik bir parfümden başka hiç bir kimyasal görünmüyor. En azından kutunun üzerinde yazan bu
Hindistan cevizi yağı, çay özü, papatya özü, badem yağı, aloe vera, avokado özü, susam yağı, buğday özü, fıstık yağı, bitkisel yağlar, çiçek yağları ve mineraller mevcut.
198 gr gayet basit bir kavanoz şeklinde ambalajında satılıyor. Baktığınız zaman size çekici gelmeyebilir. Ama ürün çok fazla iş yapıyor. Benim kullanımım her hafta bir veya iki kere oldu ama çoğu zaman bir kez kullandım. Ürünün benim açımdan hem olumlu hem olumsuz tarafları var öncelikle olumlu ve yarar gördüğüm tarafları ele alalım.
Saçımda hoş bir yumuşaklık elde ettim. Saçlarımın uzama hızı bir ay ürünü kullandıktan sonra artmaya başladı fakat bunu sadece Dax Supergro yaptı diyemem. Bir ton bakım maskesi ve bakım yağına haksızlık etmiş olurum. Bakım yağı denildiğinde içeriğinde ne olduğu, hangi bitkisel yağların kullanıldığına önem veriyorum. Ürünün içinde kimyasal madde olmaması beni memnun etti. Saçlarım ürünü kullanıp yıkadıktan sonra rahat tarandı ve pürüssüz göründü. Ürünün Hindistan Cevizi aromalı hoş bir kokusu var. Seveceğinizi düşünüyorum.
Olumsuz tarafına bakıldığında ise
Ürünü nasıl yıkarsanız yıkayın saçta kalıntı bırakıyor. Özellikle uzun saçlıların kullandığında az miktar kullanmasını tavsiye ediyorum. Kısacık saçlarım olduğu halde çok zor arındırdım. Arındırma yöntemi olarak okuduğum bir kaç yazıda kuru saça şampuanı uygulayıp sonra ıslatmak ürünün saçtan arınmasına yardımcı diye yazıyordu. Denedim ama çok başarılı olmadı. Ben zeytinyağlı doğal sabun ile ilk olarak saçımı yıkayıp ardından ürün arındıktan sonra kendi şampuanıma geçtim. Bu şekilde saçtan ürünü akıtmak daha mümkün oluyor. Bunları yaptığım halde ağır bir yapısı olduğundan saçlarımı ertesi güne kadar fazla yağlandırdı. O yüzden Dax Supergro’yu ertesi gün bir yere gitmeyecekseniz kullanmanız benim bizzat kendi tavsiyem arkadaşlar.
Bunun dışında rahat kullanım hedefini çokta yerine getiriyor diyemiyorum. Kırıkları onarabileceği hedefine gelirsek belki işlem görmemiş saçlarda bunu yerine getirebilir fakat işlem görmüş boyalı veya düzleştirici gibi ısıdan yanmış saçlarda ölü saçı hiçbir ürünün canlandıramayacağını bilmenizi isterim. Hakkında bundan başka olumsuz bir şey söylemem mümkün değil. Kullanımı ise uygulanırken basit. Saçımızın uzunluğuna göre bir miktar ürünü ısıyla eritiyoruz. Eritemiyorsak bile elimizde sıcaklıkla eriyor zaten. Ürün katı bir formda görünüyor ama elinize aldığınızda rahatça eridiğini göreceksiniz. Özellikle saç derisine uygulamak ardından uçlara gelmek gerekiyor. Ürünü kullandıktan sonra saçınıza ıslatılmış sıcak havlu sararsanız ürünün saç derisine daha iyi nüfuz edecektir.. Bekletme süresi ürün üzerinde yarım saat bir saat arasında öneriliyor. Ben ürünü tüm gece saçımda bekletiyorum. Ertesi gün yıkıyorum. Böyle daha faydalı olacağını düşünüyorum. Haftada iki kez uygulamanız yeterli olacaktır. Fazlası yağlanma yapabilir.

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı'nı Watsons'ta, Kuaför Malzemeleri satan kozmetik toptancılarında, internette gittigidiyor, n11 gibi alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz 29-35 TL arası bir fiyatı var. Mağazaya göre değişiklik gösteriyor. Almadan önce fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim.

Bugünlük bu kadar kızlar... Yeni yazılarımda görüşmek üzere güzel kalın...

Kocaman öpücüklerrrr...

1 yorum :

  1. Bende bu urunu yaklasik 2 bucuk hafta once aldim ve kullanmaua basladim amacim kahkullerimi uzatmak insallah kisa zamanda faydasini gorurum .. Saçtan arindirmak bencede cok kolay olmadi bahsedildigi uzere su degdirmeden once sampuan olayinin cokta yararli oldugunu soyleyemem .. Yikadiktan ertesi gunu gercekten yagli bi gorunum veriyor ama 2.yikamada bu yağdan eser kalmiyor .. Bu arada bilgilendirmeniz cok basarili olmuş tebrik ediyorum sizi .. ;)

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.