3 Ağustos 2015 Pazartesi

Blog Konukları: Pembe Dünyam



Merhabalar Kızlar,
Yine bir hafta başında, yine bir blog konuğum ile birlikteyim. Bu haftaki konuğum Pembe Dünyam blogunun sahibi Ümran. Kendisi ile yine bir blogger etkinliğinde tanıştık arada sohbet ettik. Birbirimizin postlarını okuduk merak ettik derken çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Kendisi çok bilinçli bir blogger. Yazılarımın hepsini tek tek okuyup hiç bir zaman yorumlarını ve paylaşımlarını eksik etmez. Bende ondan alışmış olacağım ki artık onun blogundan çıkmamakta ve gayet keyifli zaman geçirmekteyim. 
Bakalım bu güzel arkadaşım bizlere kendisine, bloglara, güzelliğe ve hayata dair ne tavsiyelerde bulunmuş...

Pembe Smokin : Kendini bize kısaca tanıtabilir misin?
Pembe Dünyam : Merhaba ismim  Ümran  25 yaşındayım , Selçuk Üniversitesi Sosyoloji mezunu olup Yerel Yönetim ve Siyaset bölümü yüksek lisans yapıyorum . Ve şu anda da bölümümle alakalı bir devlet sektöründe çalışıyorum.. 
Pembe Smokin : Doğum tarihini ve nerede yaşadığını öğrenelim birde?
Pembe Dünyam : 1990 doğumluyum ve Konyalıyım kendimi bildim bileli de Konya’da yaşıyorum.
Pembe Smokin : Güzellik bloggerı olmaya ne zaman karar verdin ve Blog isminin bir hikayesi varsa bizimle paylaşabilir misin?
Pembe Dünyam : Uzun zamandır kozmetik, bakım ve makyaj ilgi alanım ve bir şeyler yazıp çizmeyi, düşüncelerimi dile getirmeyi seviyorum. Hele birde faydalı olacaksa...  Devamlı takip ettiğim bloggerların yazısını okumaktan da çok zevk alıyordum ki dedim ben neden bu işi yapmayayım ki bu kadar severken.. Böylece bende bu dünyaya girdim.  Blog ismimin hikayesi yok ama pembe benimle özdeşleşen bir isim çoğu hesabımın başında pembe vardır ve pembe rengini inanılmaz severim o yüzden blog ismimi ona göre şekillendirdim.
Pembe Smokin : Yeni Bloggerlara ya da blogger olmak isteyenlere tavsiyelerin neler olur?
Pembe Dünyam : Öncelikle tabi ki doğru karar vermelerini tavsiye ederim. Bu iş iki görsel paylaşmayla olmuyor, uzun süren tecrübeler, ürün deneyimleri, saatlerce araştırmalar, doğru tespitler ve analizler yapmak gerekiyor. Ve dışarıdan bakıldığı gibi kolay bir iş değil canla başla yapılması gereken bir iş bunu da ancak gerçekten isteyenler yapabilir. Diğer bir husus ise tabi ki tarafsız olmaları ve düşüncelerini olumlu veya olumsuz  ifade edebilmeleri..
Pembe Smokin : Kendini başarılı bir blogger olarak görüyor musun? Bunun için neler yaptın ya da sana zorlukları neler oldu?
Pembe Dünyam : Valla bu konuda ne desem bilemiyorum çünkü bu konuda benden ziyade diğer insanların görüşleri daha önemli  Ama ben yine de kendimi başarılı buluyorum  çünkü çok uğraş veriyorum, araştırıyorum. Sadece blogda değil birkaç sosyal hesapta düzenli olarak çalışmalar ve etkinlikler yapıyorum.. Yazılarımı beğenen arkadaşlarım ve firmalar oluyor ve beni yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar ama illa ki eksikliklerim vardır hiçbir zaman dört dörtlük olamayız 
Pembe Smokin : Evlilik ve Blog hayatı genelde bende zor olabiliyor. Sende durum nedir?
Pembe Dünyam : Valla hiç sorma zorlamaz mı zorluyor tabiki bir de iş hayatı olunca kolay olmuyor tabi.. Bazen eve gidince ölü gibi hissediyorum kendimi ama toparlanmak için elimi yüzümü yıkıyorum , çünkü yemek hazırlamak gerek sonra temizlik şu bu  Ee tabi blog çalışmaları da olunca özverili bir çalışma gerekiyor ve sabır..
Pembe Smokin : Kişisel Bakımında olmazsa olmaz dediğin bakım ürünleri nelerdir?
Pembe Dünyam : Kişisel bakımımda çok ürünüm vardır aslında ama ben önemlileri buraya sıraladım.  Öncelikle Bepanthol nemlendirici kremim olmazsa olmazlarımdandır. Nemlendiriciliğini çok seviyorum bir de yara,bere ve yanıklar için iyi geliyor.
Nuxe cilde enerji veren bakım kremim de en sevdiğim cilt bakım ürünüm.. Hem kokusu hem de verdiği doğal rahatlık yüzümü inanılmaz rahatlatır 
Madame coco nemlendirici el kremini de çantamdan hiç eksik etmem, devamlı kullanırım yumuşacık ellerim için..
Babylips lip balm da dudak bakımında en sevdiğim ürün ve gündeliğe çok uygun..
The body shop vücut losyonunu da severek kullanıyorum tatiller için daha bi uygun tabi..
Pembe aynam da araya kaynamış o da benim olmazsa olmazlarım 
Argan Cure ayak bakım kremim, güneş kremim ve törpüm de kişisel bakımımda olmazsa olmaz dediklerim..


Pembe Smokin : Cilt Bakımında olmazsa olmaz dediğin bakım ürünleri nelerdir?
Pembe Dünyam : Cilt bakımımda olmazsa olmazsa olmaz ürünlerim yine Bepanthol cilt nemlendirici kremim, Mustela  spf korumalı güneş spreyim, Collıstar makyaj temizleme suyum ve İpelina makyaj temizleme pedlerim, Aveda nane esanslı vücut şampuanım ve İxora dream fantasy nemlendirici kremim. 


Pembe Smokin : Saç bakımında olmazsa olmaz dediğin bakım ürünleri nelerdir?
Pembe Dünyam : Saç bakımımda Carrot Care havuçlu şampuan ve saç kremim hep severek kullandığım ürünlerimdir.  Saçlarımın yumuşacık, ipeksi ve hacimli görünümünü onlara borçluyum  
Nuxe çok amaçlı kuru yağ ise saçlarıma özellikle  özel günlerde kullandığım şekillendiricim ve de bu yağ sadece saçlara değil cilt için de kullanılabiliyor harika bir ürün ..
Zigavus marka 12 bitki özlü saç bakım kremi ile de yaklaşık bir buçuk aydır tanışıyorum ve bitkiselliğini seviyorum..


Pembe Smokin : Makyaj malzemelerine gelelim birde… Hangi makyaj malzemesini sürmeden asla dışarı çıkmazsın?
Pembe Dünyam : Kesinlikle hacimli kirpiklerim için rimel sürmeden hiç çıkmam en sevdiğim makyaj ürünüdür  Rimel ve ruj sürmeden pek çıkmam..
Pembe Smokin : Makyaj Malzemelerinde en çok hangi markayı tercih edersin?
Pembe Dünyam: En çok Flormar, Deborah ve Innova markalarını tercih ediyorum .. Makyaj yaparken cildimi koruyan ürünler ve markalar da o kadar önemli benim için çünkü..


Pembe Smokin : Aldığına pişmanlık duyduğun kozmetik ürünleri hangileri?
Pembe Dünyam : Valla Essence markasını çok severim ama tesadüfen aldığım bir rimeli (siyah ambalajlı volume) vardı pek memnun olmadım ve pişman olduğum doğrudur. Ama başka ürünlerinden çok memnun olduklarım var tabi ki  Maybelline bb kremde aldığıma pişman olduğum ürünler arasında çünkü çok mat..
Pembe Smokin : Alışveriş rutininde tercihin eksik olanları almak mı yoksa deli dolu doyasıya alışveriş yapmak mı?
Pembe Dünyam : Güzel bir soru bu;  Valla aslında hep ihtiyaç için yola çıkarım ama mutlaka yanında “Aa bunu da denesem mi “ deyip aldığım bi kaç ürün mutlaka olur ama seviyorum  bunu deli dolu alışveriş yapmak güzel 
Pembe Smokin : Blog dışındaki hobilerin neler?
Pembe Dünyam : Öncelikle gezmek, yeni yerler görmek ve yeni kültürlerle tanışmak en büyük hobim.. Onun dışında kitap okumayı çok severim, voleybol, masa tenisi ve sinema da hobilerim arasında.. 
Pembe Smokin : Ümran'ın çantasını karıştırsak bir güzellik bloggerı olarak çantasında neler buluruz? 
Pembe Dünyam : Valla makyaj çantamda benim için önemli olan ürünleri mutlaka bulursunuz  Bunların  başında Essence volume maskaram, Pastel aydınlatıcılı allığım, Cosmed spf korumalı dd kremim ve Wetn Wild Brule farım en sevdiklerim  Yine Valentina by kajal 12 li göz farım, The balm far bazım, rujum ve Flormar  dudak kalemim de makyaj çantamdan çıkacaklar arasında.. Rujda genelde pembe tonlarını tercih ederim koyu renkleri pek sevmem..
Pembe Smokin : Cilt bakım, zayıflama saç bakım ... vs. Uygulamış olduğun doğal kürlerin var mı? Varsa bizimle paylaşabilir misin?
Pembe Dünyam : Kür pek uygulamıyorum ama arada yüz maskesi falan uyguluyorum
Pembe Smokin : Giyiminde marka takıntın var mı? Ne tarz giyinmeyi seviyorsun?
Pembe Dünyam : Marka takıntım aşırı yoktur bana yakışan güzel olan ve hoşuma giden o an neyse onu alırım marka olsun veya olmasın.. Ayakkabıda biraz markaya dikkat ederim  çünkü ayağımın rahatlığı önemli olduğu için o biraz hassas bir konu.  Genelde klasik/spor giyinmeyi severim rahatıma düşkünüm :)
Pembe Smokin : Ve son soru… Geleceğe yönelik planların neler?
Pembe Dünyam : Valla kafamda bir ton planım var evet ama hakkımızda hayırlısı neyse ve kaderimde ne yazılıysa o tabi.. Ben gelecekte başarılı  bir iş kadını olmak ve mutlu bir aileyle akıllarda olmak isterim.. Önemli konularda söz sahibi olmuş bir blogger ve halkla ilişkiler alanında uzmanlaşmış olmak isterim.. Diğerleri de bana kalsın 

Ümran ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu güzel sohbet umarım sizlere keyif vermiştir. Buradan kendisine teşekkürlerimi sunuyor ve kocaman öpücükler gönderiyorum. Kendisinin bloguna pembedunyamm42.blogspot.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca blog konuğum olmak için bana pembesmokin@gmail.com adresinden veya blogumdaki iletişim formundan ulaşabilirsiniz. 
Yeni yazılarımı takip etmek için buradan blogumu buradan instagram hesabımı takibe alabilir yazılarımı anında okuyabilir ve beni çok mutlu edebilirsiniz. 
Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle
Sevgilerimle
Aslı

















































































4 yorum :

  1. Canım benim yine her zamanki gibi harika bir yazi olmuş seninle muhabbet çok keyifliydi çok teşekkür ederim emeğine sağlık :) görseller de süper olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin güzelliğin ve naifliğin sayesinde oldu canım. Asıl ben teşekkür ederim bloguma konuk olduğun için.
      Kocaman öpücüklerrr...

      Sil
  2. çok güzel olmuş kızlar :) ikinizinde eline saglık bayıldım

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.