28 Ağustos 2015 Cuma

Chanel Ultra Correction Line Repair Serisi ve Chanel Sublimage Serum




Merhabalar,
Yaşlanma karşıtı kremler ve serumlar şu günlerde mimik kırışıklıklarım ve otuz yaşıma adım attığımdan dolayı ilgi alanımdalar. Daha önce sizlere Estée Lauder Advanced Repair Yüz Serumu okumak için tık tık! ve yine Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging Creme & Eye Balm okumak için tık tık! ürünlerinden bahsetmiştim. Gayet memnuniyet içerisinde kullansam da kanımda alışveriş sevdası ve merak olduğundan Chanel Ultra Correction Line Repair ve Sublimage Serum'u rutine dahil etmeye biraz da onları kullanıp merakımı gidermeye karar verdim. 
Markalar arası geçiş özellikle cilt bakım ürünlerinde çok tavsiye edilmiyor. Ben yapıyorum. Siz yapmayın. Elinizdekileri bitirmeden ürün almamaya çalışın. Yakın zamanda bende bir kozmetik diyetine girip sonrasında hepsi bitince yine delicesine alışveriş yapmak istiyorum. Bazı güzellik bloglarında okuyorum. Genellikle bu tarz üst üste alışverişlerde "blogger olduğum için almak zorundayım." cümlesinin ardına sığınıldığını görüyorum. Ben blog yazmadan önce de aynıydım. Şimdide aynıyım. Delicesine alışveriş edip onları makyaj masamın herhangi bir yerine yerleştirip o ilk kullanışa kadar olan heyecanı bir türlü atamıyorum. Neyse eşim bu durumdan gayet şikayetçi olsa da sevdiğim tek şey bu ve yapacak bir şey yok.
Gelelim konumuza...
Ürünlerden sırayla bahsetmek istiyorum.
Chanel Ultra Correction Line Repair Anti Wrinkle Day, Night ve Eye Cream 


Genellikle 30 yaş ve sonrası için kullanılması gereken bu serinin gündüz kremi. Ciltteki kırışıklıkları doldurarak yaşlanma etkilerini hafifletiyor ve aynı zamanda cilde yoğun esneklik kazandırarak yeni izlerin oluşmasını engelliyor. Ürün hedeflerinde epidermiste kalkan işlevini güçlendirdiği ve keratinositleri harekete geçirdiği söyleniyor. Kremler Gündüz, Gece ve Göz Çevresi kremi olarak set halinde ve kullanımı ise Gündüz kreminde yüz temizken makyaj yapılacaksa en az on dakika öncesinden yüz ve boyun bölgesine uygulanması gerekiyor.



 Gece kremi ise yine yüz makyajdan arındırıldıktan sonra aynı şekilde uygulanıyor. Göz çevresi kremini ben hem gece hemde gündüz olarak kullanıyorum. ve gözlere temas etmeyecek şekilde göz çevresine dikkatlice uyguluyorum.


 Dermotolojik olarak test edilmiş bu serinin etkilerini nasıl gördüğüme gelince;
Daha yeni kullanmaya başladığım bu ürünlerden nemlendirme konusunda gayet memnunum. Estée Laurder Revitalizing Supreme Global Anti Aging ve Estée Lauder Serum ile gayet rahatlamış olan cildimde farklı bir etkiye rastlamadım. Tabi ki kırışık görünümlerinde azalma kısmında bu tarz ürünlerin biraz zamana ihtiyacı var. O yüzden iyi veya kötü olarak yorumlamak şu an için mümkün değil. Fakat ben ciltteki rahatlama, mimik kırışıklıklarında olan hafif dolmuş görüntü ve  özellikle nem vermesini daha başarılı buldum. Bunda serumunda faydası vardır diyerek hemen ona geçiyorum. 


Chanel Sublimage Serum
Cildi canlandırdığı ve kesinlikle sıkılaştırdığını söyleyebilirim. Hatta bu serumdan Estée Lauder Advanced Repair Serum'a göre daha fazla etki aldığım doğrudur. Olgun ciltler için uygun olduğunu not etmek isterim. Sonuçta burada bunu okuyan ve mimik kırışıklıklarını düşünen yirmili yaşlarda canlar vardır elbet. En azından ben yirmi yaşımdada göz çevremi kontrol ederdim. Kendimden pay biçiyorum. Bu serumun ciltteki ton farkını ortadan kaldırdığı ve lekeleri yok ettiği hedefler arasında fakat daha çok uzun süreli kullanmadığım için bu konuda da yorum yapmayacağım. İleride zaman geçince bununla ilgili yorumlara soru belirtirseniz etkilerini sizlerle paylaşabilirim. Kullanımıma gelince ben genelde krem öncesi sabah ve akşam olarak uyguluyorum. Ürün gayet az kullanıldığı için uzun bir süre gidecek gibi görünüyor. Zaten şişe başlığı sayesinde ürünün fazla kullanımı da engellenmiş. 
Kısacası tüm ürünleri kullandığımdan beri en çok cildimdeki yorgun görünümün gitmesi ve dinginliği beni mutlu etti. Hatta geçen gün sıfır makyaj bir arkadaşıma resim gönderdiğimde cildimin çok pürüzsüz göründüğünü söyledi ve çok mutlu oldum. Bu gözeneklerin sıkılaşmasını da bu seruma bağlıyorum dostlar...
Ürünleri glorika.com dan edinebilirsiniz. Fiyatlar marka olduğu için biraz fazla olsa da hakkını veriyor diyorum.
Bu arada ufak bir not düşmek isterim resimler akşam ve sarı ışıkta çekildiği için ne yazık ki bir seri resim böyle... Tekrar çekmeyede üşendim o yüzden kusuruma bakmazsanız çoook mutlu olurum...
Yazılarımdan anında haberdar olmak için blogumu buradan izlemeye alabilir, İnstagram hesabımı ise buradan takip edebilirsiniz. 
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere
Sevgilerimle
Aslı

1 yorum :

  1. 30u geçmiş biri olarak yazını dikkatle okudum :D Ben çoğunu dnedim bu ürünelrin ama pek faydasını göremedim. Benim cildimin ürünü kabullenip onarıma vs cevap vermemesi ile ilgili diye düşünüyorum artık. Kore kozmetik ürünlerinden kullanmaya başladım henüz anti-aging kısmına adım atmadım ama diğer ürünlerinden memnunum blogumda paylaşıyorum :) Blogunu takipe aldım bana da beklerim (yeppoja) <3

    YanıtlaSil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.