25 Ağustos 2015 Salı

Oriflame Nature Secrets Talk Pudra



Merhabalar
Yazları vazgeçilmezim Talk Pudralar. Daha önce Dalin Bebek Pudrası'nı severek bir çok kez kullandım. Fakat bu sefer tercihim bir başka pudradan yana oldu. Oriflame Nature Secrets Talk Pudra Kokusunu çok sevmesem de  işe yaradığı için özellikle yaz günlerinde kullanımda olacak. 
Peki talk pudralar nerelerde kullanılır?
Benim kullanım alanlarımdan bahsedeceğim. Ben talk pudrayı genellikle koltuk altı bölgesinde terlemeyi önlemek amaçlı kullanıyorum. Aynı zamanda vücudumda banyo sonrası çok iyi bir nemlendirme sağlıyor. Aynı zamanda terlemeyi geciktiriyor. 
Saçlarım kirli olduğunda kuru şampuan yerine talk pudrayı tercih ediyorum. Saç diplerime az biraz döktüğüm talk pudra fazla yağı emerek saçlarımı bir nebze olsun yağdan kurtarıyor. 
Evde  sir ağda veya epilasyon uyguladığımda epilasyon bölgesine uygulanacak talk pudra terlemeyi önleyeceği için hem sir ağdanın sıcaktan yapışmasını engelleyecek hemde eğer makina ile epilasyon yapıyorsanız tüyleri makine cımbızlarının daha iyi tutmasını sağlayacaktır. 
Kirpiklerinizde dolgunluk istiyorsam, talk pudra ile kirpiklerimin üzerinden geçiyor ve maskara uygulamamı bunun sonrasında yapıyorum. Daha dolgun ve hacimli kirpiklerim oluyor. 
Benim talk pudra kullanım alanlarım bunlar.. Sizlerde kullanım alanlarınızı yorumlarla belirtirseniz sevinirim.


 Gelelim ürüneün bendeki etkilerine;
Başta söylediğim gibi kokusu beni hiç memnun etmedi. Fakat ürün performansından memnunum fakat bir daha tercih etmeyeceğim bir ürün. Çünkü ben Dalin'in kokusunu da performansını da beğeniyordum. Ürünün ambalajı çok iyi çevir aç kapak tarzında bir ambalajı var ve çantada rahat taşınabilir.  Bunun dışında çok yorum yapabileceğim bir durum yok. Oriflame Kampanyalarından ürünü gayet uygun bir fiyata edinebilirsiniz. 
Bir sonraki yazımda görüşmek umuduyla
Sevgilerimle
Aslı

2 yorum :

  1. Talk pudranin bu kadar degisik kullanilabilecegi aklima gelmemisti hic tesekkurler dalini deneyecegim :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar mutlu oldum. Umarım işine yarar. Kesinlikle dalini kullanmanı tavsiye ederim o bebek kokusu muhteşem ve zaten bebek pudrası olduğu için zararlı sayılabilecek etkilerinin genellikle azımsandığını düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur. :)
      Sevgiler

      Sil

Fikriniz benim için çok değerli... Yorumlarınızı bekliyorum.